The Bullets i 60´erne Retur
Rockmusikken appellerer meget til følelserne, og udøverne er derfor ofte let antændelige, hvorfor sammenstød, diskussioner og skænderier tit resulterede i sprængninger af gruppen.

The Bullets var ingen undtagelse. Derfor har en del spillet med i bandet i kortere og længere perioder. De fleste skulle være repræsenteret her med links.

Eneste gennemgående personer er umiddelbart Søren og Jens. Men Jens blev forsøgt udskiftet en eftermiddag med IB B....,  der havde et flot sanganlæg, og Søren var ude i kulden et par gange,  afløst først af Ejvind Andersen og senere Kent Johnsen. Hele gruppen sprængtes på et tidspunkt, men fandt så sammen igen. Et par gange....

Set tilbage var The Bullets et typisk tresserorkester, der mest forsøgte sig med numre sunget på engelsk. Gruppen toppede i 1967, hvor den var populærest på Bornholm. Det var før hash, stoffer og syremusikken satte ind. Men der blev rigeligt festet på anden måde.

Hvis man har prøvet at være med i en gruppe, ved man, at det er lige som et broderskab, og man vil aldrig slippe de kammerater, man en gang har spillet sammen med. De vil altid være der et eller andet sted. Rent fysisk kommer de så nu også ind på dette site. Derfor vil nogle af siderne være præget af en åbenhjertighed, der kan overraske. Vi håber ikke det bliver udnyttet. Men brugt til at få et ærligt kig ind i nogle håbefulde unges appetit på livet. De troede på at Verden ville blive bedre med musik, ligeværd og kærlighed.

Med John Lennons budskab: Make Love Not War....................Love Is All You Need

Richardt, Egon, Jens, Søren

Arne, Benny, Bent K, Jens, Søren

Benny, Bent, Jens, Søren

Torben, Benny, Bent, Jens, Søren

Erling, Tom, Jens, Søren

Bernhard, Tom, Jens, Søren

Benny, Bent, Jens, Søren

                                                                                                                  Retur