The Vanguards

Bendy Andersen

Forsiden

 


Bendy Andersen døde 15. oktober 2006

 
 

Vi kendte alle sammen Bendy. Han var med lige fra starten. I et af de ældste pigtrådsorkestre The Vanguards. Den seriøse trommeslager, som alligevel hele tiden havde overskud til både pjat, fest og balade.

Efter musikkertiden var vi mange der nød hans gode humør på "Bornholms Stemme" sammen med hans: "Fru Andersen". Her fortsatte han med at underholde, og det kunne han lide.
Bendy dukkede også op hver gang der var nyt om de gamle tressergrupper. Så blev der gerne fotograferet og råsnakket om gamle dage. Han var altid interesseret og parat med et par gode råd.

Efter en blodprop forstod Bendy at holde lav profil, derfor måtte det blive til et pænt nej da The Vanguards igen startede op i 90'erne. En beslutning der nok har ærgret en, der altid holdt af at underholde. Men i dag kan vi alle forstå hvor rigtig den beslutning var.

Bendy døde stille og roligt på Rigshospitalet, der havde forsøgt at hjælpe hans dårlige hjerte til at give ham nogle år endnu, men det skulle ikke sådan være.

Vi må så i dag glæde os over, at vi stadig kan høre hans sikre, karakteristiske trommer på de gamle lakplader eller nyindspillede CD'er.   Det vil glæde ham.

Bendy i Tamburkorpset