Les Sharons 4            Andre grupper

Ny besætning

Les Sharon med ny besætning, Tom Kristensen som sanger og Remi Cederblad på orgel. 

Ny sanger.
Da Morten Lindeskov stoppede i orkestret den 2. maj 1965 for at aftjene sin værnepligt overtog Tom Kristensen sangen. Tom havde blandt andet tidligere vundet en sangkonkurrence på Strien, og gled fornemt ind i Sharonernes repertoire. Gruppen udvidede i en kort periode med Remi Cederblad på orgel og fremtiden syntes lys. 

Lille sal på "Borgen".
Billedet ovenfor er taget i 1966 i den lille sal på "Borgen". Her var der ofte mindre arrangementer om eftermiddagen, hvor den store sal enten var optaget til andre arrangementer eller reserveret til større bands overfra. Lokalet blev senere indrettet til krostue i bedste westernstil og med navnet "Texas Bar". 
Det er bagerst: Ejvind Marcher, "Nokke"(Svend Åge Olsen), Remi Jensen og Poul Marchmann. 
Remi Cederblad i midten og Tom Kristensen foran med den gode Shure-mikrofon i hånden.

The end.
De fleste rockmusikere var lærlinge og efterhånden som læretiden var slut skulle mange springe soldat, der dengang startede med tre måneders rekruttid, andre ville godt forsøge sig uden for øen. Remi Jensen fik efter endt læretid i Blem Bidstrups vinduer som dekoratør, et godt tilbud i København, og da resten af gruppen også var ved at være færdige enedes man om at stoppe gruppen omkring maj/juni 1966. 

Les Sharons    

Les Sharons 1

Les Sharons 2

Les Sharons 3

Les Sharons 4

Andre grupper

Forsiden