Smetana                           Andre grupper


Per Rehfeldt, Kenneth Lenz, Erling Rasmussen og Find Hansen

Starten.
Smetana blev dannet i 1973 på resterne af den anden udgave af Jons Kapel. Per Rehfeldt og Find Hansen fik efter opløsningen af det nye Jons Kapel, Kennth Lenz med på sang og bas og Erling Rasmussen på trommer. 

Repertoiret.
Smetena nåede kun at øve nogle ganske få gange før de første job var i hus. Repertoiret var hårdtslående, hvid blues og melodisk rock, spændende fra Rolling Stones og Uriah Heep over Cream til Loggins and Messina. 

Arrangementer.
Bandet spillede i starten på skoler, men blev også support for mange af de store danske rocknavne, der spillede i Brændesgårdshaven og i hallerne, for eksempel: Burnin Red Ivahoe, Midnight Sun, Gasolin og Brødrene Olsen.

Per Rehfeldt
singleguitar

Find Hansen
rytmeguitar

Erling Rasmussen
trommer

Kenneth Lenz
basguitar

Slutningen.
Efter Smetanas opløsning gik Per Rehfeldt til Atlantic, hvor han afløste Finn Hansen. Atlantic bestod af Svalle Henriksen, Jens Westh og Jens "Christmas" Christensen. 
Efter Atlantic fik Per Rehfeldt tilbud fra Østkraft, og på det tidspunkt havde han allerede etableret en duo med sangerinden Kirsten Kofoed fra Melsted. Duoen vandt i øvrigt Pladechancen på Bornholm, og endte som nummer fire i den afsluttende, landsdækkende dyst. Duoen skulle oprindelig have været en trio med Kennth Lenz, men en brækket arm hos Kenneth Lenz kom i vejen. Til gengæld kom Kirsten Kofoed med som sangerinde i Østkraft.

Per Rehfeldts mail: rehfeldt-design@paradis.tdcadsl.dk

Andre grupper

Forsiden