Festivalen 2005

Festivalen 2009

Rockfestival 2008
Lørdag den 23. august

Forsiden


Så var der lukket op igen på Villa Nova.

Denne gang uden
vores gamle vært:
Finn Andersen,
der døde
torsdagen inden.


Finn Andersen

Følgende bands havde lovet at stille op:
 • The Heat-Makers
 • First Take
 • Stuk’s
 • The Beat Makers, vores gamle 60'er venner fra  Hedehusene .

 Endelig fandt fire garvede sammen, for bare at fyre den af:

Jens Refeld fra Erindringscenter Bornholm
samler 60'ermusikere


Jan og  Jens

Jan Birger Nielsen, er tit inde på vores hjemmeside og har flot bidraget med oplevelser omkring hans 60'er-liv på Bornholm, hvor han blev kendt i bandet Sam Potters Group, specielt for sin helt hjemmelavede guitar.
Jan havde en idé om at han gerne ville til Bornholm, og være med i Festivalen i år, hvis han kunne finde nogen at spille med.

Verner Gonnsen, var faktisk den første, der mailede materiale ind til www.
thebullets.dk. Allerede den 23. januar 2003 bakkede han idéen op om en fælles website for de bornholmske bands og leverede nogle flotte billeder med gruppen Smersh.
Verner har også ved de tidligere Rockfestivaler været den, der har hjulpet i kulisserne for at få det hele til at køre. Derfor var det naturligt, at han fik en henvendelse, da Jan gerne ville forsøge sig i denne Festival.

Per Hansen er ikke direkte 60'musikker, kom først i gang i 70'erne, er dog mest kendt under 80'ergruppen Tenny, men solid bassist og med på rock- og bluesmusik og har derfor også deltaget i alle Rockfestivalerne.

Jens Aagesen opdagede, at de tre var i gang med et arrangement: En single, en trommeslager og en bas, jamen så passede det jo lige med en rytmeguitarist og sanger til et band.

De mødtes på Villa Nova lørdag klokken 14, hilste lidt på de øvrige, og så var det ellers hurtigt i et øvelokale, hvor ønskerne blev lagt frem på bordet og et repertoire fastlagt.

 1. Cadillac
 2. You Better Move On
 3. Have You Ever Seen The Rain.
 4. Under The Boardwalk.
 5. Pretty Flamingo.
 6. Oh Carol.
 7. With A Little Help From My Friends
 8. Wonderful To Night
 9. As Tears Goes By
 10. Bad Moon Raising


First Take lagde ud.

Aftenens program.

Aftenen startede klokken 19.00, og der var som sædvanligt hygget flot op med levende lys og duge på bordene. Men den der leder efter nostalgi får det. Både på loft, vægge, gulve indgang og toiletter.

Første gruppe var de unge First Take.
De fyrede rigtig godt op under publikum, både med 60'er, 70'er og 80'ernumre.
De har to rigtig gode sangerinder, der forstår at synge igennem. Flere numre blev leveret som Sanne Salomonsen i sine velmagtsdage.
De kan nå langt med de rigtige forbindelser.

Fire gamle rockere.
Så til de fire garvede, der rockede repertoiret igennem med sjæl og iver. Utroligt det kan lade sig gøre uden at have spillet sammen før.
Jan var med på en solo bare han fik et nik. Verner leverede den ene perfekte optakt efter den anden, mens Per faldt ind med bassen, som om han aldrig havde spillet andet end tressernumre.

Dejlig 60'er mode.
Efter de 10 numre var der ikke meget tilbage af Jens' slidte rockstemme, men publikum havde fået et pust fra de glade tressere.
Specielt to flotte unge piger gjorde sig bemærket helt fremme, iført den dejlige lårkorte mode. Tænk hvor var de alle dejlige dengang.


Per, Jens, Jan og bag trommerne Verner.

The Heat-Makers bliver bedre.
Næste program var Heat-Makers, som har en vidunderlig Hank Marvin-guitarist i Bent Katholm. Bare sidde og høre ham trække det ene instrumentalnummer efter det andet igennem er en fornøjelse, som vækker minder om The Shadows.
Frank Mortensen bliver bedre og bedre til at levere de gamle 60'ere ..og 50'ere! For de har hele udviklingen med i deres numre.

 


Så kom der gang i kludene.


Frank bliver bedre og bedre.


The Beatmakers fra Hedehusene: Claus, Cai og Peter.


The Heatmakers: Martin, Bent, Frank og Hans på trommer.


STUK's


The Beatmakers med deres gamle ven Bent Katholm


Så var der muligheder for at forevige minderne.

Har du selv indtryk eller billeder du gerne vil delagtiggøre os med,

så mail til:  info@thebullets.dk

Men foreløbig en stor tak til dem der har bidraget!

Festivalen 2005

Festivalen 2009

Retur: Forsiden